phone +43 1 350 26 33 -0

Aquadivo - Proizvodi - Poduzeće - Informacije - Kontakt  

   

 

  Poduzeće
 
  Tim -
  Položaj -
  Profil -
  Filozofija -
  Povijest -
  Proizvodnja -
  Prodaja i Tržište -
  Downloads -
  Impresija -

Filozofija

Pet rečenica u koje vjerujemo i kojih se pridržavamo

1. Naši kupci, kao što se podrazumijeva, imaju pravo na najvišu uslugu i najbolji kvalitet, koji mi u svako vrijeme moramo ponuditi i osigurati.

2. Mi se shvatamo kao partneri naših poslovnih prijatelja, jer što koncept postaje zahtjevniji ( a time često i komplikovaniji), to je važnije obostrano povjerenje

3. Mi smo pouzdani kod svih informacija, dostava i usluga. A ako nešto i „nije sasvim u redu“, vrijedi naše pravilo: odmah otvoren razgovor. I to stvara prijatelje.

4. Mi dajemo našim uposlenicima mogućnost napredovanja kao i jasne odgovornosti, jer je naš tim garancija za visoki kvalitet. Kod nas je svako svjestan svoje odgovornosti.

5. Mi smo uvijek spremni za poticanja- ona se kod nas u svakom slućaju promišljaju i po mogućnosti i realizuju

Tako nastaje partnerska suradnja u korist svih.

Dodatak za formiranje cijena

Skoro da nema ništa na ovome svijetu što netko ne pravi malo lošije i što bi se moglo prodati po nižoj cijeni, a ljudi koji se orijentiraju samo prema cijeni postaju žrtve takvih spletki. Nije pametno da se previše plati za neki proizvod, ali je još lošije da se plati premalo.
Ako platite previše za neki proizvod gubite nešto novca; to je sve. Ako nasuprot platite premalo gubite ponekad sve, jer kupljeni predmet ne može da služi svojo svrsi.

Zakon privrede zabranjuje da se za malo novca može dobiti mnogo vrijednog. Prihvatite li najnižu ponudu morate prihvatiti i odgovarajući rizik koju ona pruža. A ako to učinite onda imate dovoljno novca da platite nešto bolje. 

(John Ruskin 1819-1900)

     

Fontana, Fontane, sobna Fontana, sobne Fontane, Fontane sa kuglom, Fontana sa vrtecom kuglom, vodeni zid, vodeni stubovi , Fontane od kamena, Fontana od prirondnog kamena, fontana od plemenitog kamena, Granit Fontana, Mramor Fontana, Vodna Fontana, Oprema za fontane, dodaci za fontane

 

Login - Aquadivo - Design water objects © by Aquadivo GmbH 2008-2014